Oras Magurele Ilfov
Forumul oficial al Orasului Magurele din jud. Ilfov. Discutii libere pe diverse teme. Si download gratuit.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Oras Magurele Ilfov | Inregistrare | Login

POZE ORAS MAGURELE ILFOV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
Oras Magurele Ilfov / Campusul Studentesc / Caminele din Orasul Magurele Moderat de FloryMazilu, Inna, Micu George, Narcis Constantin, alia, sweetnovember_27
Autor
Mesaj Pagini: 1
Narcis Constantin
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 6
Aproape toate dormitoarele din Campusul Măgurele, situat in sudul oraşului, sunt rezervate pentru studenţii Facultăţii de Fizică. Respectivul campus cuprinde patru cămine, toate oferind aceleaşi condiţii: clădiri vechi şi simple cu trei sau patru etaje.

Camerele sunt decent amenajate, cu paturi, pereţi destul de curaţi, o baie şi duş. Nu toate camerele sunt īntreţinute la fel, dar studenţii spun că este, de asemenea, şi responsabilitatea lor pentru condiţiile īn care trăiesc.

Serviciul de curăţenie este bun; securitatea este asigurată de accesul īn clădire pe baza de interfon şi prin serviciul de pază care se face simţit mai ales după ora 5 după-amiază. Studenţii se simt īn siguranţă datorită zonei liniştite şi ferite de incidente neplăcute īn care se află campusul.

Camerele sunt bine īncălzite īn tipul iernii. Deşi există acces la internet, tinerii spun că serviciul este de viteză scăzută. In ansamblu, studenţii par satisfăcuţi de ceea ce primesc pentru preţul oferit, comparānd condiţiile īn care ei trăiesc cu ceea ce alte cămine din oraş oferă studenţilor.

caminele din orasul magurele aproape toate din campusul situat sudul sunt rezervate pentru campus

41.8KB


pus acum 15 ani
   
alia
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 14
Nu inteleg ce vrei sa spui...asta ce e? un fel de reclama?!

pus acum 15 ani
   
Narcis Constantin
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 6
Nu alia este un fel de prezentare, ca poate nu toti care intra pe acest forum cunosc caminele si in nici un caz reclama...

pus acum 15 ani
   
alinutza
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
interfon...unde? ca merge prost internetul e o treaba ca este si scump este cu adevarat deranjant! studentii par satisfacuti....mare dreptate ai...par.....oricum alternativa nu au!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la