Oras Magurele Ilfov
Forumul oficial al Orasului Magurele din jud. Ilfov. Discutii libere pe diverse teme. Si download gratuit.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Oras Magurele Ilfov | Inregistrare | Login

POZE ORAS MAGURELE ILFOV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02 din Arges
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
Oras Magurele Ilfov / Stiri / Noutati / Barfe / Complexul din Măgurele, scos la mezat Moderat de FloryMazilu, Inna, Micu George, alia, sweetnovember_27
Autor
Mesaj Pagini: 1
Narcis Constantin
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 6
Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) va organiza la 9 aprilie a.c. licitaţia cu strigare pentru vânzarea unor clădiri, hale şi două terenuri arabile aparţinând complexului agricol Măgurele din judeţul Ilfov, preţul total de pornire fiind de 7,25 mil. euro. Anunţul a fost făcut ieri de Cătălin Trestianu, reprezentant RA-APPS, cu precizarea că documentele pot fi depuse până la 7 aprilie. În afara activelor menţionate, a căror suprafaţă totală este de aproximativ 28.000 mp, la licitaţie vor fi vândute şi două terenuri arabile. Primul are o suprafaţă de 80.617 mp, şi va fi vândut pornind de la 5,6 mil. euro, fără TVA, iar al doilea, în suprafaţă de 11.429 mp, va fi vândut pornind de la 500.000 de euro, fără TVA.

pus acum 15 ani
   
dan
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 76
Complexul Măgurele, încă prea scump pentru a fi cumpărat

Cea de-a treia licitaţie publică cu strigare a Complexului Măgurele, anunţată de RA-APPS pentru 7 mai, nu va mai avea loc deoarece nimeni nu a cumpărat dosarul de licitaţie. Astfel că imobilele fostei Sucursale Agroindustriale Măgurele, aflată în apropierea Capitalei, reprezentate în cea mai mare parte de grajduri pentru creşterea porcilor, la care se alătură câteva clădiri administrative, hale, ateliere sau garaje, al căror preţ depăşeşte şase milioane de euro, sunt încă inaccesibile potenţialilor cumpăr 9;tori. Din fericire însă, reluarea procesului de licitaţie presupune şi actualizarea preţului de vânzare, conform legislaţiei în vigoare. Altfel spus, sunt toate şansele ca preţul să scadă până ajunge la o sumă convenabilă unui potenţial cumpărător. Complexul Măgurele este al doilea mare activ al RA-APPS care nu îşi găseşte cumpărători, după ce nici Clubul Floreasca, anunţat pentru licitaţie publică cu strigare de mai multe ori, cu suma de 32,5 milioane de euro fără TVA, nu a putut fi vândut.


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la