Oras Magurele Ilfov
Forumul oficial al Orasului Magurele din jud. Ilfov. Discutii libere pe diverse teme. Si download gratuit.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Oras Magurele Ilfov | Inregistrare | Login

POZE ORAS MAGURELE ILFOV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Oras Magurele Ilfov / Stiri / Noutati / Barfe / O batrana din Magurele omorata dupa ce a divortat Moderat de FloryMazilu, Inna, Micu George, alia, sweetnovember_27
Autor
Mesaj Pagini: 1
dan
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 76
A omorat-o dupa ce a divortat pentru el


Dupa ce a iubit-o aproape doi ani, un barbat si-a omorat cu bestialitate partenera de viata. Pentru a sterge probele care l-ar putea incrimina, asasinul a tarat cadavrul femeii, care divortase  pentru el in urma cu un an, pana la barajul Vidraru, unde, fara sa regrete, l-a aruncat intr-o rapa.

Dobre Florea, in varsta de 61 de ani, din localitatea Magurele, Ilfov, avea de aproape doi ani o relatie cu Emilia Niculin, de 51 de ani. Cei doi se indreptau, sambata dimineata, spre o cabana din zona Piscul Negru, judetul Arges, unde doreau sa petreaca cateva zile de neuitat.  La un moment dat s-au oprit la un popas si s-au luat la cearta. Ea ii reprosa barbatului ca este mult prea gelos. La randu-i, Dobre era nemultumit ca femeia traieste in casa cu fostul sot, desi divortase de acesta acum un an, si considera ca ar fi timpul sa se separe total. Convins ca iubita lui vrea sa-l paraseasca, Florea a uitat ca aceasta a divortat pentru el si a inceput sa o loveasca cu bestialitate. Dupa ce femeia a cazut, barbatul s-a napustit asupra ei si a strans-o de gat. Apoi i-a legat picioarele cu un prosop si a tarat-o pana la marginea unei rape, unde a scapat de cadavru.

Fiul criminalului  a anuntat politia

Cateva ore mai tarziu, cuprins de remuscari, Dobre si-a sunat fiul si i-a povestit cu lux de amanunte tot ce facuse. Baiatul a anuntat imediat politia.

Trupul femeii a fost gasit de salvamontisti, dupa mai multe ore de cautari, intr-o zona greu accesibila de langa barajul Vidraru. In urma autopsiei, seful serviciului de medicina legala Arges, dr. Dan Manu, a constatat ca victima avea zeci de lovituri in zona capului si a fetei, corpul  era plin de julituri si zgarieturi, iar cauza mortii a fost asfixia prin sugrumare.

Vinovatul a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzatia de omor calificat. Barbatul, tata a doi copii, risca sa-si petreaca urmatorii  25 de ani in inchisoare.

"Iubitul ei o pocnea din cand in cand"

'Ea a divortat in urma cu un an, din cauza amantului. Am avertizat-o de mai multe ori ca iubitul ei ii va face rau, mai ales ca o mai pocnea din cand in cand, din gelozie. Emilia venea mereu la mine si mi se plangea', ne-a declarat, ieri, una dintre locatarele blocului din cartierul Bariera Bucuresti, municipiul Ploiesti, in care Emilia statea, impreuna cu fostul ei sot, Constantin Niculin.

Articol semnat de Iuliana Stoica

batrana din magurele omorata dupa divortat omorat-o dupa divortat pentru dupa iubit-o aproape doi

8.6KB


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la