Oras Magurele Ilfov
Forumul oficial al Orasului Magurele din jud. Ilfov. Discutii libere pe diverse teme. Si download gratuit.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Oras Magurele Ilfov | Inregistrare | Login

POZE ORAS MAGURELE ILFOV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dany_frumusik
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 56 ani
Oras Magurele Ilfov / Stiri / Noutati / Barfe / Neacsu Florin Marian fanul cu tupeu! Moderat de FloryMazilu, Inna, Micu George, alia, sweetnovember_27
Autor
Mesaj Pagini: 1
dan
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 76
Neacşu Florin Marian, suporterul dinamovist care l-a jignit pe Piţurcă

În data de 23.02 a.c., cu ocazia meciului de fotbal FC Dinamo Bucureşti – Ceahlăul Piatra-Neamţ, după terminarea partidei, selecţionerul echipei naţionale de fotbal Victor Piţurcă, a fost implicat într-o altercaţie verbală cu un suporter dinamovist.

Acesta i-a reproşat selecţionerului, folosind invective, neconvocarea la echipa naţională a unuia dintre fotbaliştii echipei Dinamo Bucureşti.

În urma analizei imaginilor video, jandarmii l-au identificat pe Neacşu Florin Marian, domiciliat în oraşul Măgurele, judeţul Ilfov, în vârstă de 40 de ani. Întrucât nu există alte plângeri acesta a fost sancţionat contravenţional de Jandarmeria Capitalei, conform art. 20, lit. m, care prevede sancţionarea celor care săvârşesc fapte, acte sau gesturi obscene sau scandează injurii, cuvinte sau expresii jignitoare împotriva celorlalţi spectatori coroborat cu art. 22 din Legea 4/2008, cu o amendă în valoare de 400 ron (art.22, lit. b).

Pe viitor Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor participanţilor la manifestaţiile sportive să se adreseze imediat forţelor de ordine atunci când există evenimente care pot leza siguranţa persoanei şi a ordinii publice şi să evite implicarea în incidente ce pot genera alte tensiuni.


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la